Vragen? Bel 0578 750 815

Jute zakjes met Sint lekkernijen, een leuk artikel om te verkopen voor het goede doel, laat nu het heerlijk avondje maar komen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
  1. Jute zakje met pepernoten
    € 0,00
  2. Jute zakje.
    € 0,00
  3. Jute zakje de luxe.
    € 0,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Een leuke en snelle manier om geld te verdienen als fondswerving voor uw school vereniging of organisatie.

Wij leveren kant en klare sint zakjes gevuld met pepernoten schuimpjes en chocoladeletters.

Door deze zakjes te verkopen, kan de kas aangevuld worden en zo te verdienen voor uw doel. Veel scholen verenigingen hebben goede en vooral leuke ervaringen met de verkoop van onze jute zakjes in de sinterklaas periode.

Inmiddels is Chocopresents uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van jute zakjes in Nederland en België als fondswerving voor het goede doel.

Sint valt uiteraard altijd op 5 december houdt er rekening mee dat u optijd start met de verkoop levertijd ongeveer 2 weken anders in overleg.

De pepernoten, schuimpjes en chocolade zijn verpakt in een transparante folie zakjes, daarna eventueel verpakt in een jute zakje. De pepernoten, schuimpjes en de chocolade zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit.

Vanaf 1.000 zakjes betaalt u geen bezorgkosten. Wij leveren in heel Nederland en België.

De twee verkoopmethodes zijn:

1) U bepaalt, hoeveel zakjes u denkt te kunnen verkopen. U bestelt dit aantal zakjes bij Chocopresents. Wij leveren de zakjes aan u. Uw leerlingen of leden gaan de zakjes verkopen.

2) U geeft bij ons aan, dat u onze zakjes gaat verkopen. De leerlingen of leden ontvangen bestelformulieren. Op deze formulieren vullen zij het aantal verkochte zakjes in en de naam en het adres van de koper. Na inlevering van alle bestelformulieren telt u het aantal verkochte zakjes bij elkaar op en geeft dit aantal door aan Chocopresents. Wij leveren het exacte aantal zakjes op de afgesproken datum en het afgesproken adres. Op deze manier verkoopt u zoveel mogelijk zakjes en loopt u geen risico om zakjes over te houden.

U kunt zelf een bestellijst samenstellen, maar wij kunnen u er kosteloos één toesturen, zodat u deze lijst zelf kunt vermenigvuldigen.

De levertijd, na opgave van het aantal verkochte zakjes, is maximaal 2 weken (anders in overleg).

De factuur kan achteraf betaald worden.

Wedstrijdelement:

Om uw leerlingen of leden te stimuleren om zoveel mogelijk zakjes te verkopen, leveren wij indien gewenst, GRATIS twee grote chocoladeletters mee voor de leerlingen of leden die de meeste zakjes hebben verkocht. Mocht u hier gebruik van willen maken geef het aan ons door bij uw bestelling of aanvraag, dan reserveren wij ze voor u. Wij leveren uitsluitend UTZ Certified chocolade.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvende offerte/informatie of een gratis proefmonster ontvangen. Laat het ons weten via ons contactformulier, telefonisch of per mail: info@chocopresents.nl.

Chocopresents: onderdeel van Hagen Groothandel: Aalbosweg 18 8171MA Vaassen tel: 0578 570815