Vragen? Bel 0578 750 815

Ruime keuze uit diverse leuke paastasjes, gevuld met heerlijke paas chocolade. Een leuk en compleet geschenk om te krijgen en te geven aan je personeel, collega's of relaties.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Unieke paasgeschenken en paaschocolade bestellen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Diverse uniek paasgeschenken van zakjes paaseitjes tot luxe opgemaakte eierschalen verpakt in bijvoorbeeld een tasje.

Alles feestelijk verpakt eventueel voorzien van kaartje of sticker met uw logo of tekst aan het product. Bestel het juiste aantal snel een eenvoudig in onze webshop, ook betaling op factuur mogelijk.

Brievenbus geschikt.

Wij hebben ook diverse paasgeschenken die geschikt zijn als brievenbus verzending naar uw personeel/collega's of relaties. Verras ze thuis met een leuk geschenk voorzien van kaartje met uw tekst en/of logo of bedrijfsnaam. Wij kunnen een complete verzending regelen incl.verzenddoosje, adressticker en portokosten, en eventueel voorzien van kaartje in het doosje.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan voor aantal dat u verzonden wilt hebben.

Chocopresents is een groothandel in relatiegeschenken verkoopt in principe alleen aan bedrijven en organisaties.

Pasen in bij uitstek geschikt om Paaseitjes of Paaschocolade aan uw personeel of relaties te geven. Wij hebben ook chocolade paashazen, paasmandjes met paaseitjes, luxe chocolade eierschaal, chocolade kippen, paasbonbon, paastabletten, luxe paaseitjes, glazenpot met paaseitjes maar uiteraard ook zakjes met paaseitjes en luxe paaschocolade Fairtrade paaseitjes.

Chocopresents werkt met "eerlijke" chocolade.

De Luxe paaschocolade en luxe paaseitjes hebben wij in diverse smaken. De paaspakketjes of zakjes paaseitjes mengen wij zelf zodat er altijd een mooi en lekker product wordt geleverd aan u.

Wij leveren uitsluitend banketbakkers chocolade.

Levering paaschocolade en paaspaketten: Wij bezorgen de breekbare paaschocolade zelf of door een speciale koerier die zorgt dat de bestelling 100 % netjes op de afgesproken plaats en tijd wordt bezorgd.

Wij kunnen de paasgeschenken ook bij uw relaties of personeel thuis bezorgen in een pakket of door de brievenbus. Chocopresents heeft zich gespecialiseerd Brievenbus bezorging.

Paaseitjes en paaschocolade zijn zeer geschikt om te verpakken in een brievenbus doosje. Voor vragen of advies bel of mail ons vrijblijvend.

Tel: 0578-750815

Info/offerte: info@chocopresents.nl