Vragen? Bel 0578 750 815

Diverse unieke Sint geschenken eventueel voorzien van persoonlijk kaartje aan het product, bekijk hier ons ruime assortiment en bestel eenvoudig het juiste aantal in de webshop o.a. luxe chocoladeletters en zakjes strooigoed. Wie zoet is krijgt lekkers !

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 75

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 75

per pagina

Unieke Sinterklaas geschenken

Diverse Sinterklaas geschenken voor het heerlijk avondje van luxe chocoladeletters tot leuke jute zakjes met allerlei lekkernijen.

Bestel snel en eenvoudig in de webshop, ook betaling op factuur mogelijk.

De geschenken kunnen voorzien worden van uw logo op het product of met een persoonlijke tekst / logo op een kaartje of sticker. Met name de chocoladeletter is geschikt om met logo te werken. Wij werken met diverse chocoladeletters waarop een logo van u kan worden gemaakt. Op veel sinterklaas chocolade en andere sinterklaas geschenken kunnen wij bijvoorbeeld met een logo kaarte of sticker maken.

Nieuw dit jaar zijn de luxe chocoladeletters die brievenbus geschikt verstuurd kunnen worden, speciaal voor de thuiswerkers of als relatiegeschenk. Deze unieke chocoladeletter is gemaakt voor chocopresents door onze banketbakker.

Sinterklaas chocolade verpakt diverse verpakkingen is ook een mooie en lekkere manier om mensen te bedanken voor hun inzet of naar klanten toe.

Wij hebben ook verschillende sinterklaas zoetwaren in geschenkdozen of geschenkzakjes die geschikt zijn voor het verzenden door de bievenbus. Het brievenbus geschikte verzenden van relatiegeschenken wordt steeds populairder bij bedrijven. Chocopresents heeft daarom verschillende sinterklaas producten die geschikt zijn voor brievenbus verzending. 

Laat het heerlijk avondje nu maar komen.!

Voor vragen of advies of mail ons vrijblijvend.

Tel: 0578-570815

info@chocopresents.nl 

 

 

 

 

 

 

 

ending