Vragen? Bel 0578 750 815

De lekkerste paaseitjes en vrolijke paaschocolade, leuk verpakt in zakjes doosjes of kokers. Verras uw personeel of collega's met een mooi geschenk, ook brievenbus geschikt. Bestel het juiste aantal eenvoudig in onze webshop.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 43

per pagina

Unieke paasgeschenken, zakjes paaseitjes en paaschocolade bestellen.!

Diverse uniek paasgeschenken van zakjes paaseitjes tot luxe mooi opgemaakte eierschalen. Alles feestelijk verpakt eventueel voorzien van uw logo of tekst aan het produckt.

Bestel het juiste aantal snel een eenvoudig in onze webshop, ook betaling op factuur mogelijk. Voor grotere aantallen vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Brievenbus geschikt.

Wij hebben ook diverse paasgeschenken die geschikt zijn als brievenbus verzending naar uw personeel/collega's of relaties. Verras ze thuis met een leuk geschenk voorzien van kaartje met uw tekst en/of logo of bedrijfsnaam.

Wij kunnen een complete verzending regelen incl.verzenddoosje, adressticker en portokosten, en eventueel voorzien van kaartje in het doosje.  Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan voor aantal dat u verzonden wilt hebben.

Chocopresents is een groothandel in relatiegeschenken verkoopt in principe alleen aan bedrijven en organisaties. Pasen in bij uitstek geschikt om Paaseitjes of Paaschocolade aan uw personeel of relaties te geven. Wij hebben ook chocolade paashazen, paasmandjes met paaseitjes, luxe chocolade eierschaal, chocolade kippen, paasbonbon, paastabletten, luxe paaseitjes, glazenpot met paaseitjes maar uiteraard ook zakjes met paaseitjes en luxe paaschocolade

Fairtrade paaseitjes:

Chocopresents werkt met "eerlijke" chocolade. De Luxe paaschocolade en luxe paaseitjes hebben wij in diverse smaken. De paaspakketjes of zakjes paaseitjes mengen wij zelf zodat er altijd een mooi en lekker product wordt geleverd aan u.

Levering paaschocolade en paaspaketten  

Wij bezorgen de breekbare paaschocolade zelf of door een speciale koerier die zorgt dat de bestelling 100 % netjes op de afgesproken plaats en tijd wordt bezorgd.

Wij kunnen de paasgeschenken ook bij uw relaties of personeel thuis bezorgen in een pakket of door de brievenbus.

Chocopresents heeft zich gespecialiseerd Brievenbus bezorging. Paaseitjes en paaschocolade zijn zeer geschikt om te verpakken in een brievenbus doosje.

Voor vragen of advies bel of mail ons vrijblijvend.

Tel: 0578-750815

Info/offerte: info@chocopresents.nl