Vragen? Bel 0578 750 815

Banketbakkers letters, kies uit een ruim assortiment. Diverse letters hand gemaakt, ook mogelijk met uw logo. Bestel het juiste aantal eenvoudig in onze webshop.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina

De lekkerste Chocoladeletters.

Wij kunnen u de lekkerste Banketbakkers Chocoladeletters leveren. Vele verschillende soorten, de Chocoladeletters zijn leverbaar in diverse maten en prijzen.

Ook betaling achteraf op factuur mogelijk.

Wij bieden u Chocolade letters aan van de beste chocolade. Chocopresents heeft door de jaren heen een grote vaste klantenkring opgebouwd die elke jaar weer Chocoladeletters bij ons bestellen. Elk jaar veranderen wij ons assortiment aan sinterklaas Chocoladeletters om zo een afwisselende assortiment te houden.

Ons assortiment in Chocoladeletters verschild van handgemaakte tot standaard chocoladeletters. Chocopresents kan u de Chocoladeletters op maat voor u aanbieden.

Diverse Chocolade letters kunnen wij leveren met uw logo. Een logo op de Chocoladeletter geeft altijd een unieke touche en is daardoor bij uitstek geschikt als relatiegeschenk.

Wij bieden ook de mogelijkheid om verschillende Chocoladeletters te bezorgen in een brievenbus geschikte verpakking. De Chocoladeletter zal dan door PostNL worden bezorgd bij de door u doorgeven adres. Uniek bij Chocopresents is dat wij een Banketbakkers Chocoladeletter leveveren die bezorgd wordt door de brievenbus. Een gespoten Chocoladeletter is vaak te breekbaar om te laten bezorgen door de postbode. Wij maken de Chocoaldeletter op een ondergrond van chocolade zodat deze minder breekbaar is, en de letter wordt extra ingeseald om breuk te voorkomen.

 

Eenvoudig Banketbakkers Chocoladeletters bestellen. Deze handgemaakte Chocoladeletter is hand gemaakt en kunnen wij tot vlak voor 5 december maken en leveren. U kunt bij deze Chocoladeletter kiezen uit melk, puur en wit. Wij maken deze chocolade geschenk zelfs met 2 smaken in 1 letter.

Onze webshop is gebruiksvriendelijk opgebouwd zodat u eenvoudig uw bestelling kunt invoeren. De prijzen zijn duidelijk vermeld en voor evt. grotere aantallen kunt u een offerte aanvragen.

Bij veel Chocoladeletters kunnen wij het gehele alfabet aan u leveren. Een combinatie van 2 of 3 Chocoladeletters in 1 doosje is ook mogelijk bij de Banketbakkers letters.

Voor vragen of advies bel of mail ons vrijblijvend.

Tel:0578-750815

Info/offerte:  info@chocopresents.nl