Vragen? Bel 0578 750 815

Diverse unieke geschenken voor alle gelegenheden, speciaal voor uw personeel/ collega's of relaties. Ook een ruime keuze in brievenbus geschikte geschenken.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 225

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 225

per pagina

Een chocolade presentje bestel je snel en eenvoudig op Chocopresents.nl

Chocopresents is gespecialiseerd in relatiegeschenken voor bedrijven. Wij verzorgen op maat met de sinterklaas tijd: chocoladeletters, chocolade wenskaart, jute zakje met stooigoed of sintchocolade . Voor de Kerst tijd: Kerstchocolade in diverse zakjes, kertpakketten, kerstgeschenken in allerlei verpakkingen, bonbon mooi verpakt. Wij hebben ook een zeer gevarieerd assortiment in paaschocolade en paaseitjes. Voor elk budget maken wij een paasgeschenk voor uw personeel of relatie.

Alle bestelde artikelen worden met de grootste zorg ingepakt en feestelijk verpakt zoals mag worden verwacht van een relatiegeschenk.

Chocopresents heeft door de jaren heen een grote maar ook vaste klantenkring opgebouwd omdat kwaliteit en uitstaling van een product altijd de eerste plaats zal blijven staan.

De Belgische chocolade is altijd van de beste kwaliteit en de aan verpakking wordt veel zorg besteed.

Chocoladeletters

Het assortiment chocoladeletters is zeer gevarieerd van luxe chocoladeletter met logo tot een chocoladeletter voor een wat kleinere budget. Wij kunnen meerder soorten chocoladeletters leveren in het gehele alfabet en in melk, wit en pure chocolade. De "brievenbus" chocolade letter is waar wij ons ook van onderscheiden. Chocopresents heeft een luxe chocoladeletter ontworpen die geschikt is om per brievenbus te worden verzonden en bezorgd wordt door de postbode.

Kerstchocolade:

De kerstchocolade die wij aanbieden zijn ook van de beste en lekkerste chocolade, banketbakkers kwaliteit. Kerstkransjes verpakt in doosjes of zakjes met altijd een mooie mix van gekleurde kerstchocolade en chocolade kerstkransjes.

Chocolade kerstgeschenken zijn altijd een leuk en lekker om te geven en te krijgen.

Wij maken kerstpakketten voor u of leveren zakjes of doosjes kerstchocolade voor in uw kerstpakket.

Paaseitjes:

Pasen is chocolade paaseitjes. Chocopresents is gespecialiseerd in het verzorgen van Paas relatiegeschenken. Wij maken voor uw relaties of personeelsleden de mooiste en lekkerste Paas relatiegeschenken. De lekkerste/ mooiste paaseitjes en paaschocolade verpakt zoals u dat wenst.

De paastijd in het voorjaar is bij uitstek geschikt voor een fleurig en kleurrijk geschenk en zal altijd in goede aarde vallen. Wij hebben vele verschillende smaken paaseitjes en paaschocolade die verpakt worden in diverse verpakkingen.