Vragen? Bel 0578 750 815

Zakjes paaseitjes verkopen voor uw doel, verdien zo op een leuke manier een leuk bedrag bij elkaar met de verkoop van zakjes paaseitjes. Paaseitjes is een leuk en lekker artikel om te verkopen, wie eet er nu geen paaseitjes met pasen !

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
  1. Zak paaseitjes groot
    € 3,95
  2. Roomboter koeken
    € 2,50
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Zakjes paaseitjes verkopen

Altijd leuk paaseitjes verkopen en zo op een snelle manier geld te verdienen als fondswerving voor uw school, vereniging of organisatie.

Wij leveren kant en klare zakjes gevuld met de lekkerste paaseitjes voor een zeer scherpe prijs, zo bespaard u veel tijd omdat ze verpakt zijn u hoeft ze alleen nog maar te verkopen.

De zakjes zijn gevuld met kwalitatief de beste paaseitjes melk/wit/puur en diverse smaken praliné gevuld.

Door de zakjes te verkopen kan de kas aangevuld worden en zo te verdienen voor uw doel. Veel scholen en verenigingen hebben goede en vooral leuke ervaringen met de verkoop van onze zakjes paaseitjes.

De paaseitjes zijn verpakt in puntzakjes of blokzakjes met sticker.

Vanaf 1000 zakjes betaald u geen bezorgkosten. Wij leveren in heel Nederland en België.

Er zijn 2 verkoopmethodes om de zakjes paaseitjes te verkopen.

1) U bepaalt hoeveel zakjes u denkt te kunnen verkopen, huis aan huis of iedereen verkoopt het door u vastgestelde aantal zakjes paaseitjes dat meegegeven wordt.U besteld dit aantal zakjes paaseitjes bij Chocopresents Wij leveren de zakjes paaseitjes op de door u aangegeven locatie. Uw leerlingen of leden gaan de zakjes verkopen.

Verkoopmethode 2:

U geeft bij ons aan dat u onze zakjes paaseitjes gaat verkopen. De leerlingen of leden ontvangen bestelformulieren met dit formulier gaan ze op pad naar buren famillie/vrienden enz... Op deze formulieren vullen zij het aantal verkochte zakjes in en de naam en het adres van de koper. Na inlevering van alle bestelformulieren telt u het aantal verkochte zakjes bij elkaar op en geeft dit aantal door aan Chocopresents. Wij leveren het exacte aantal zakjes paaseitjes op de afgesproken datum en locatie. Op deze manier verkoopt u zoveel mogelijk zakjes en loopt u geen risico om zakjes over te houden.

U kunt zelf eenvoudig een bestellijst samenstellen. maar wij kunnen u er ook kostenloos één toesturen voorzien van maam school of vereniging, zodat u deze zelf kunt kopiëren.

De levertijd na opgave van het aantal verkochte zakjes paaseitjes is maximaal 2 weken. ( anders in overleg )

De paasdagen vinden dit jaar plaats op 31 maart en 1 april 2024

De factuur kan achteraf betaald worden.

Wedstrijdelement:

Om uw leerlingen of leden te stimuleren zoveel mogelijk zakjes paaseitjes te verkopen, leveren wij indien gewenst GRATIS twee chocolade paashazen mee voor de leerlingen of leden die de meeste zakjes paaseitjes hebben verkocht. Mocht u hier gebruik van willen maken geef het aan ons door bij uw bestelling of aanvraag op de mail, dan reserveren wij ze voor u.

Wij leveren uitsluitend UTZ Certified chocolade paaseitjes.

Kijk voor de prijs van de zakjes paaseitjes bij het produckt, en profiteer van korting bij grotere aantallen.

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend informatie ontvangen, laat het ons weten via ons contactformulier , telefonisch of met mail: info@chocopresents.nl

Chocopresents is een onderdeel van Hagen Groothandel.

Adresgegevens:

Hagen groothandel/Chocopresents.nl

Aalbosweg 18  8171MA  Vaassen tel: 0578 570815