Vragen? Bel 0578 750 815

Luxe eierschaal gemengd met paaschocolade, middel HELAAS UITVERKOCHT

€ 8,45

Prachtige eierschaal gevuld met de lekkerste chocolade

  •  Mix paaschocolade en paaseitjes
  •  Banketbakkers kwaliteit
  •  Feestelijk verpakt
  •  Persoonlijk logo kaartje mogelijk

 

 

  • Koop 50 voor € 8,25 en bespaar 2%
  • Koop 100 voor € 8,10 en bespaar 4%
  • Koop 300 voor € 7,90 en bespaar 7%

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, gif

Luxe eierschaal met heerlijke paaschocolade

Betreedt de wereld van luxe en verwennerij met onze weergaloze Luxe Eierschaal, een kunstwerk van chocolade perfect verweven met de sprankelende sfeer van Pasen. Deze schitterende eierschaal, met een ambachtelijke afwerking en een puur sierlijk randje, onthult een schat aan vreugde in de vorm van heerlijke paaschocolade en bonbon eitjes. Het is niet zomaar een geschenk; het is een eerbetoon aan vakmanschap en een viering van genot. Van banketbakkerskwaliteit, elke hap is een symfonie van smaken die de zintuigen strelen.

Specificaties:

- Gewicht: met een vorstelijk gewicht van circa 265 gram, belichaamt deze eierschaal ware weelde.

- Afmetingen: lengte van 14cm 

- Personalisatie: geef een persoonlijke touch met een optioneel kaartje of sticker, beschikbaar tegen een kleine meerprijs. Voor grotere aantallen, vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan en maak van deze paasperiode een onvergetelijke ervaring. Proefdruk kaartje indien gewenst mogelijhk.

- Artikelnummer: 4092

- Soorten smaken: wit, puur, melk, etc.

De verpakking is al een kunstwerk op zichzelf, waar professionaliteit en informele charme hand in hand gaan. Zorgvuldig gehuld in feestelijke folie, afgemaakt met een sierlijke strik en een schattig "Vrolijk Pasen" stickertje, straalt het een uitnodigende warmte uit. Voeg een persoonlijke touch toe met de mogelijkheid om een kaartje met uw tekst of logo toe te voegen, waardoor het geschenk een unieke betekenis krijgt. Bestel gemakkelijk vanaf 15 stuks met staffelkorting in onze webshop, waarbij betaling op factuur mogelijk is. Voor grotere aantallen, vraag gerust een scherpe offerte aan. Laat deze Pasen schitteren met onze onovertroffen Luxe Eierschaal!