Vragen? Bel 0578 750 815

Puntzakje paaseitjes

€ 1,79

De lekkerste paaseitjes speciaal voor fondswerving.

  • Lees hieronder hoe het werkt
  • Hoge opbrengsten voor uw doel
  • Vraag naar de mogelijkheden
  • Wij helpen u met het opzetten van de actie
  • Puntzakje met 200 gram gemende paaseitjes art. nr. 5001
  • Koop 500 voor € 1,74 en bespaar 3%
  • Koop 1000 voor € 1,70 en bespaar 5%

Zakjes paaseitjes verkopen.!?

Een leuke en snelle manier om geld te verdienen voor uw vereniging of school, wie eet er nu geen paaseitjes met pasen.!

Elk jaar leveren wij zakjes gevuld met paaseitjes aan verenigingen en scholen. Door deze paaseitjes te verkopen, kan de kas aangevuld worden of geld verdienen voor uw doel. Veel scholen en verenigingen hebben goede en vooral leuke ervaringen met de verkoop van de zakjes paaseitjes.

Inmiddels is Chocopresents uitgegroeid tot een van de grootste leverancier van zakjes paaseitjes in Nederland en België als fondswerving voor het goede doel.

De Paasdagen vinden dit jaar plaats op 31 maart en 1 april 2024

De paaseitjes worden verpakt in een geel foliezakje. De zakjes worden per 200 gram ingepakt bezorgd. De Inhoud van de zakjes is een mix van eitjes: melk, wit, puur en diverse smaken o.a. praline. De eitjes zijn van uitstekende kwaliteit.

Speciale actie prijs voor scholen en verengingen.

0-500 puntzakjes

Voor een bestelling van minder dan 500 zakjes is de prijs per zakje € 1,95 inclusief btw. ( prijs exclusief btw € 1,79 )

500 tot 1000 puntzakjes

De inkoopprijs is vanaf 500 zakjes € 1,90 per zakje, inclusief btw prijs exclusief btw € 1,74. De verkoopwaarde is minimaal € 2,95 tot € 3,50 of € 3,25 en bijvoorbeeld 2 zakjes voor € 6,00. ( u kunt uiteraard zelf uw verkoopwaarde bepalen ). 

1.000 puntzakjes of meer

De inkoopprijs is bij 1000 zakjes of meer € 1,85 ( prijs exclusief btw € 1,70 )

Levering in heel Nederland en België.

Vanaf 1.000 zakjes betaalt u geen bezorgkosten in Nederland, voor levering België informeer naar de bezorgkosten.

De twee verkoopmethodes zijn.

1) U bepaalt, hoeveel zakjes u denkt te kunnen verkopen. U besteld dit aantal zakjes bij Chocopresents. Wij leveren de paaseitjes aan u. Uw leerlingen of leden gaan de paaseitjes verkopen.


2) U geeft bij ons aan, dat u onze zakjes gaat verkopen. De leerlingen of leden ontvangen bestelformulieren. Op deze formulieren vullen zij het aantal verkochte zakjes in en de naam en het adres van de koper. Na inlevering van alle bestelformulieren telt u het aantal verkochte zakjes bij elkaar op en geeft dit aantal door aan Chocopresents. Wij leveren het exacte aantal zakjes op de afgesproken datum en het afgesproken adres. Op deze manier verkoopt u zoveel mogelijk zakjes en loopt u geen risico om zakjes over te houden.

U kunt zelf een bestellijst samenstellen, maar wij kunnen u er kosteloos één toesturen, zodat u deze lijst zelf kunt vermenigvuldigen.
De levertijd, na opgave van het aantal verkochte zakjes, is maximaal 2 weken (anders in overleg).
De factuur kan achteraf betaald worden.

Wedstrijdelement:

Om uw leerlingen of leden te stimuleren om zoveel mogelijk paaseitjes te verkopen, leveren wij indien gewenst GRATIS twee prijzen mee voor de leerlingen of leden die de meeste zakjes hebben verkocht. Mocht u gebruik willen van deze aktie geef het aan ons door bij uw bestelling of aanvraag dan reserveren wij ze voor u.

UTZ Certified chocolade.

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. U kunt vrijblijvend informatie aanvragen via ons contactformulier of per mail: info@chocopresents.nl.

Chocopresents/Hagen Groothandel: Aalbosweg 18 8171MA  Vaassen tel:0578 750815