Vragen? Bel 0578 750 815

Zakje paaseitjes 100 gram

€ 1,95

Zakje gemengde paaseitjes

  • zakje paaseitjes met verschillende smaken
  • Inhoud 100 gram van de lekkerste paaseitjes
  • UTZ chocolade
  • Kaartje met uw logo mogelijk
  • Koop 200 voor € 1,85 en bespaar 5%
  • Koop 500 voor € 1,70 en bespaar 13%

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, eps, pdf

Zakje Paaseitjes 100 Gram

Dompel jezelf onder in een wereld van zoete verrassingen met onze betoverende leuke Paaseitjes. Dit charmante zakje, gevuld met 100 gram zalige paaseitjes, is als een schatkist van chocolade geluk. De vreugde van Pasen komt tot leven in de subtiele details: een feestelijke strik en een "Vrolijk Pasen" sticker, die het zakje om toveren tot een feestelijke traktatie voor de zintuigen. Deze paaseitjes zijn niet zomaar snoep; ze zijn een expressie van vreugde, perfect om te delen met dierbaren of om jezelf te verwennen. Waar wacht u nog op?  Bestel nu direct!

Specificaties: 

- Gewicht: Geniet van 100 gram puur chocolade plezier in elk zakje.

- Personalisatie: Geef een persoonlijke touch met een optioneel kaartje of sticker, beschikbaar tegen een kleine meerprijs. Voor grotere aantallen, vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan en maak van deze paasperiode een onvergetelijke ervaring.

- Artikelnummer: 4058

- Soorten smaken: wit, puur, melk, etc. 

Het zakje zelf is een kunstwerk van feestelijkheid. Elk zakje is met precisie gevuld, voorzien van een decoratieve strik en geaccentueerd met een speelse "Vrolijk Pasen" sticker. De professionele uitstraling straalt vertrouwen uit, terwijl de informele touch een gevoel van warmte en vreugde toevoegt. Een cadeautje dat zichzelf presenteert, klaar om de ontvanger te betoveren met de heerlijke belofte van chocolade geluk. En als je op zoek bent naar een kleurrijke twist, informeer dan gerust naar onze mogelijkheid om het zakje te vullen met eitjes in de door jou gewenste kleur. Maak deze paasperiode extra speciaal met onze leuke Paaseitjes!